Coaching in Leiden

      Geen reacties op Coaching in Leiden

Coaching Leiden

Hoe kan coaching in Leiden er uit zien? Dit hangt allereerst af van jouw persoonlijke behoeftes en hulpvraag. Als je op je werk vastloopt of andere loopbaanvragen hebt kun je kiezen voor coaching in Leiden van een loopbaancoach. Zijn jouw vragen meer gericht op je persoonlijke situatie? Dan kun je kiezen voor een life coach. Met een life coach werk je samen aan vooraf opgestelde doelen aan je persoonlijke ontwikkeling. Coaching in Leiden kan dus verschillende vormen aannemen en is in de meeste gevallen 1-op-1 of door middel van een workshop. In beide vormen van coaching ga je op zoek naar wat jouw drijfveren zijn. Om deze te bereiken moet je eerst af van negatieve gedachtes. Deze kunnen je namelijk erg belemmeren in het bereiken van jouw doelen.

Loopbaan en carrièredromen

Heb je bepaalde carrièredromen of loop je vast op je werk? Met een loopbaancoach krijg je tools aangereikt om meer inzicht te krijgen in deze zoektocht. Er wordt geprobeerd om zoveel mogelijk inzicht te krijgen in jouw situatie om zo goed mogelijk advies te kunnen geven. Ook jouw gedachtes komen aan bod want wanneer deze negatief zijn kun je in een vicieuze cirkel blijven hangen. Door te ontdekken wat jouw passies zijn zul je meer rust ervaren in je leven. Op die manier krijg je helderder voor ogen welk carrière pad je wilt volgen en hoe je die dromen kunt realiseren.

Life coaching en vraagstukken

Life coaching is geschikt als je met problemen worstelt en niet weet hoe je dit moet aanpakken. Voordat je met die problemen aan de slag gaat wordt er in de coaching aandacht besteed aan het ontdekken van jouw passies. Daarna wordt er bekeken hoe je de talenten die je hebt zo goed mogelijk kunt inzetten. Hierdoor zul je merken dat veel problemen waar mee je zit op de achtergrond verdwijnen. Het is de bedoeling dat je tijdens de coaching opdrachten maakt waardoor je zelf tot nieuwe inzichten komt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.