Een therapeutische behandeling met Magic Truffels

Magic truffel

Je hebt vast weleens gehoord van paddo’s, deze geven je net zoals Magic truffel Den Haag een psychedelische trip. Magic truffels zijn een bijproduct van paddo’s en hebben dezelfde werkzame bestanddelen, namelijk psilocybine en psilocine. Een andere naam voor de Magic Truffel is Philosopher’s Stone. Je kan Magic truffels gebruiken om tot nieuwe inzichten van jezelf of anderen te komen en daarom zijn ze goed te gebruiken als een therapeutische ondersteuning.

Wat voor effecten hebben Magic Truffels

Een Magic Truffel bereikt zijn effect twintig tot zestig minuten na het innemen ervan. Je krijgt op dat moment een gevoel van tevredenheid, blijdschap en je zal gevoelens en kleuren op een intensere manier ervaren. Daarnaast is het ook mogelijk dat je lachkicks krijgt en je zintuiglijke waarneming veranderd. Dit is hetzelfde als bij het gebruik van paddo’s. De psychedelische reis die je aflegt duurt drie tot zes uur en het effect neemt langzaamaan af. Met name de eerste paar uur zijn erg intens en je hebt vaak een kleurrijke ervaring met veel visioenen.

Magic Truffel als een therapeutisch middel

Onderzoek heeft uitgewezen dat een van de werkzame stoffen in Magic Truffels en Paddo’s je onderbewustzijn veranderd en tevens je hersenen herschikt. Op deze manier is het mogelijk dat er nieuwe verbindingen tussen de neuronen gemaakt worden. Het gevolg hiervan is dat er meer perspectief en duidelijkheid ontstaat in zowel nieuwe als oude gedachten. Op dit moment zijn er nog onderzoeken aan de gang om uit te zoeken wat de rol van Magic Truffels kunnen zijn bij het tegengaan van sommige ziekten zoals depressies en clusterhoofdpijn. Tot nu toe zijn hier al baanbrekende resultaten mee behaald en dit biedt hoop voor de toekomst.

Een goede voorbereiding bij het gebruik van Magic Truffels

Als je besluit om Magic truffels te gaan gebruiken dan kan je ervanuit gaan dat je een geweldige trip krijgt, maar hiervoor heb je wel de juiste voorbereiding nodig. Zonder dit kunnen de effecten namelijk erg heftig zijn. Je moet je veilig voelen en goed in je vel zitten voor je gebruik maakt van Magic Truffels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.