Verantwoord en maatschappelijke producten voor jouw hond

Dog Copenhagen

Nieuwe spullen nodig voor jouw trouwe hond? Vind je duurzaamheid, veiligheid en comfort belangrijk? Lees dan snel verder en lees alles over Dog Copenhagen!

 Duurzaam en comfort, dat gaat prima samen

Jouw eigen voetafdruk op het milieu neemt al af wanneer je kiest voor duurzame materialen. Dus waarom niet ook voor een nieuwe hondentuigje kiezen? Hoe handig is het als je het tuigje gewoon op 30 graden kan wassen en ook nog is lang mee gaat? Nog fijner als het tuigje een uitstekende pasvorm heeft voor jouw hond, waardoor er geen druk op de schouderbladen zal zijn. Een win-win situatie! Je kan anti trek trainingen doen terwijl het tuigje voor jouw hond gewoon comfortabel blijft zitten. Het tuigje is ook nog eens voorzien van een ring om een lampje aan vast te maken, zo is jouw geliefde viervoeter ook nog is goed te zien in het donker, extra veilig dus! 

Stress verminderend

Ook is er een oplossing wanneer jouw hond het niet fijn vindt om iets over zijn gezicht heen te krijgen. Een tuigje met een extra voorsluiting om deze om de hals vast te maken, zodat stress en frustratie voor zowel jou als je hond niet meer aanwezig is!

Halsband

Als je op zoek bent naar een nieuwe halsband of lijn dan is het fijn als deze ook duurzaam en licht zijn en over reflectie beschikken. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Er is voor ieder wat keus!  Ook als je je hond wilt verwennen met een nieuwe speeltje dan wil je graag dat hij hier een tijd van kan genieten. Denk eens aan een kong, deze heeft ook nog eens gezondheidsvoordelen voor je geliefde dier! Je kan er wat hondensnoepjes in doen en dan is je lieve huisdier makkelijk een paar uur zoet. Hij moet op het speeltje kauwen, wat weer goed is voor zijn gebit. Kijk snel naar alle mogelijkheden voor jouw trouwe viervoeter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.