Verrassingsbox

      Geen reacties op Verrassingsbox

Het is is soms best lastig om een kadootje te kopen, vooral als het om een kado of meerdere kadootje is voor een huis. Als je een nieuwe kamer, een vriend of vriendin die op kamers gaat, of je hebt een nieuw kantoor of een nieuw huis, wat is dan leuk om kado te krijgen of kado te geven. Een verrassingsbox is dan een leuke oplossing. Zo weet je zeker dat je een leuk kado hebt die past in elke interieur.

 

Dit concept is een super goed idee voor mensen die zich eigenlijk niet zo bezig houden met de trends en ontwikkelingen in de interieurbranche. Als je geen idee hebt waar de meeste mensen van houden en je hoofd staat er niet naar om je erin te verdiepen. Misschien ben je wel begonnen om te kijken op internet of in woonbladen wat in is of niet en wordt het je allemaal teveel. Dat je geen idee hebt wat je nu moet kopen voor je vriendin, vriend of collega. Er zijn zoveel mogelijkheden en je ziet door de bomen het bos niet meer. Heel begrijpelijk. Ieder heeft zijn kwaliteiten en zo is dit gewoon even niet jouw ding. Geen probleem hoor want daar is het leuke internetbedrijf Dit is Thuiskomen iets voor jou. 

 

Verrassen

 

Moeder en dochter zijn dit bedrijf begonnen vanuit hun passie. Ze zijn gek op interieurspulletjes en verdiepen zich graag in de trends van het interieur. Ze hebben vaak van mensen om hun heen gehoord dat men het moeilijk vindt om een leuk en origineel kado te kopen voor een vriend of vriendin die op kamers gaat of gaat samenwonen. Tegenwoordig hebben de meeste mensen ook een kantoor aan huis en dan is het ook leuk om daar iets bijzonders, huiselijk maar toch kantoor van te maken. Zij hebben genoeg ideeën die ze hebben omgezet in de vorm van een  verrassingsbox. Voor elke gelegenheid is er een speciale box samengesteld die rekening houdt met de trends van vandaag. Die bijvoorbeeld goed passen bij een bepaalde seizoen. Zo is er een valentijnsbox of een kerstdiner box. Er zijn veel mogelijkheden en dat maakt het kiezen ook leuk.  Alles is erg geschikt omdat het met liefde en aandacht bij elkaar is gezocht. De verrassingsbox is een leuke manier om je lieve vrienden of familieleden, collega’s noem maar op, op een bijzondere en manier verrassen.  

 

Voor ideeën kan je kijken op de site van Dit is Thuiskomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.